Първо ОУ в Гоце Делчев откри Коледното изложение в града

Снимка: Infomreja.bg

Градският парк е приказно красив

Коледният дух вече изцяло е завладял Градския парк в Гоце Делчев. Тематична украса грее отвсякъде. Коледните къщички също са ярко осветени и привлекателни. В тях училища, детски градини и местни производители предлагат изделия, които сами са сътворили – красиви сувенири и кулинарни изкушения. Това е коледното изложение, което Община Гоце Делчев и МИГ Гоце Делчев – Гърмен – Хаджидимово организират за втора поредна година.

Честта да открият изложението имаше колективът на Първо ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в града и той перфектно се справи със задачата въпреки проливния дъжд.

Първи на сцената излязоха момичетата от мажоретния състав. Отлично се представиха и останалите изпълнители – певиците от вокалната група към училището, новосформираният фанфарен оркестър – продължител на славни музикални традиции, група коледари, момичетата от 4.в клас, третокласници и още, и още… - богата програма, посветена на темата за Рождество Христово.

С богатство и разнообразие се отличаваше и коледният базар, подреден пред къщичката на училището. Затова и интересът към него беше голям.

Коледното изложение ще продължи до 23 декември.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK