Първи Международен коледен хоров фестивал ще се проведе в Кюстендил

Снимка: Infomreja.bg

На 7 декември 2018 г., от 17.30 часа в Голямата зала на читалище „Братство 1869” ще стартира Първият международен коледен хоров фестивал.

Организатори на фестивала са община Кюстендил и  читалище „Братство”, а в неговото първо издание ще вземат участие  Градски хор – Щип, Р. Македония, Смесен хор „Орфей”, гр. Враца, Туристически хор „Осоговско ехо” = гр. Кюстендил, Вокална формация „Неразделни”, Смесен хор „Братство”, Музикална компания „Пей сърце”, Вокално инструментална група „Еделвайс” и др.

Фестивалът е посветен на коледните и новогодишни празници и е част от богатата културна програма на читалището през декември.

Сред целите на фестивала са осъществяване на културен обмен, създаване на условия за установяване на контакти и сътрудничество между хорове от страната и чужбина и приобщаване към културните ценности на певческото изкуството.

Заповядайте на Първия международен коледен хоров фестивал, за да се насладим заедно на музиката и хоровата песен!, приканват от читалище „Братство 1869.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK