Първанов: Мандатът на Борисов е под въпрос

Георги Първанов, снимка: infomreja.bg, архив
Аз благодаря за усилията и за грижата, която г-н Борисов проявява за моето бъдеще, каза президентът Георги Първанов пред журналисти по повод днешните изявления на премиера Бойко Борисов, цитиран от БЛИЦ.

„Първо, да отговоря на вчерашната му реплика, той каза, че ще ме изтърпят, образно казано, още малко. Аз съм удовлетворен, че излизам след 10 години, след два мандата с високо вдигнато чело, достойно. Пожелавам на г-н Борисов след 4 години, дано да ги изкара, защото и това е под въпрос, да може да излезе също така удовлетворен от своя мандат, защото това не е никак леко”, заяви президентът.

Първанов заяви, че ще за говори за политическото си бъдеще след 22 януари. "Казаното от Борисов означава най-малко едно: че следващият, който влезе във властта, който ще има отговорността за управлението, е българката левица в лицето на социалистическата партия”, каза още Георги Първанов.

На срещата на павителството с бизнеса премиерът Борисов допусна, че един ден Първанов може да стане премиер, каквито според него били амбициите му и в това нямало нищо лошо.  Допускането беше  свързано с пенсионната реформа.

На въпрос на журналисти дали на срещата с младежите на БСП е коментиран въпросът за лидерството в БСП, Първанов отговори, че тази тема не е обсъждана./БЛИЦ/

 

КОМЕНТАРИ

ВИС10:42 - 29.12.2011
НЕГОВИЯТ МАНДАТ Е ПОД ВЪПРОС,А ТВОЯТ ЗАВЪРШВА НА 22 ЯНУАРИ И ТО БЕЗСЛАВНО ДРАГИ НИ ГОЦЕ,ШЕФ НА ОЛИГАРСИТЕ!
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK