Публикуваха проектоправилника за работа на съветниците в Благоевград

Снимка: ОбС

На три заседания бяха дискутирани предложения на съветници

Днес бе обявен проектоправилникът за работа на съветниците към Общинския съвет в Благоевград, който ще стои на сайта на администрацията в 14-дневен срок, считано от 23.11. - за обществено обсъждане, след което ще влезе за одобрение на заседание на местния парламент

Временната комисия за подготовка на проект на Правилника за организацията и дейността на Общинския съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинска администрация.

На три заседания бяха дискутирани предложения на съветници, входирани в администрацията на местния парламент и такива, възникнали в процеса на работа комисията.

Комисията с председател Антоанета Богданова и членове: Василиса Валеова, Ибраим Зайденов, Георги Корчев, Анна Николова – Мазурска, Валери Манов, Мирослав Чолев, Кирил Ваклинов и Георги Иванов.

Комисията приема проекта като на заинтересованите лица се предоставя 14-дневен срок за предложения и становища.

Предложения могат да бъдат депозирани в Центъра за услуги и информация на гражданите при Община Благоевград, на адрес Благоевград, пл. „Георги Измирлиев“ № 1, партер, както и на следните електронни адреси: [email protected] или [email protected]. С проекта, може да се запознаете в следващия линк: https://blagoevgrad.bg/static/8023

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK

//