Проведоха първите консултации за състава на СИК в община Сандански

снимки: Община Сандански
Първата консултативна среща за определяне състава на секционните избирателни комисии в Сандански се проведе в сградата на общинска администрация.
 
Срещата бе водена от Младен Тимчев в присъствието на секретаря на общината Лидия Матеева и началник отдел „ПНИО” Надка Пензова. Всички представители и упълномощени от централите на политическите партии, които ще участват в парламентарните избори, бяха поканени и без изключения всички присъстваха. Те бяха запознати с Решението на РИК, като им бе предложено споразумение относно състава на СИК.
 
Подготовката за изборния ден в община Сандански върви по план. Съгласно хронограмата на ЦИК на 30 август 2014 г. състава на СИК трябва да бъде представен в РИК – Благоевград. По хронограмата на ЦИК задълженията на общинските администрации бе до 25 август 2014 г. да разлепят избирателните списъци във всички секции, местата за които са определени със заповед на кмета.  В същия срок те бяха качени и на сайта на общината, обявен е и  безплатен телефон за справка на избирателите от общината. 
 
снимки: Община Сандански

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK