Протестиращите поискаха оставката на полицейски шефове

снимки: infomreja.bg

Протестът в Благоевград днес не приключи с блокадата на главен път Е-79. В късния следобед трийсетина души решиха да поискат оставката на полицейските шефове и спряха движението по булевард „Джеймс Баучер” пред входа на дирекцията.

„Настояваме да бъдат освободени от работа заради допуснатите безредици по-рано на магистралата”, заяви лидерката на шествията Людмила Манова. Според нея хората са имали право да блокират международното шосе и униформените не е трябвало да употребяват сила, за да спрат множеството.

„Искаме оставките на началниците на  I и  II РУП Пламен Мичев и Любомир Милков, на шефа на „Охранителна полиция” Васил Митов и на директора Георги Костов.”, заяви другият водач на протеста Димитър Лалев.

Повече от два часа недоволните не мръднаха от входа на полицейското управление, като някои от тях насядаха и легнаха на пътното платно. Униформените служители не се намесиха и оставиха хората да „протестират на воля”.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Вяра21:41 - 10.03.2013
Ама кой му вярва на глупостите на тоя психопат Гамизов-имал собствени енертийни източници-по-евтини от атомна енергия-бла-бла....
нкб19:28 - 10.03.2013
хахахахаха СЪД ЗА ТИМ хахахах браво и в Благоевград ли ги има,а тоя дебелия не ложе ли газа на Славчо Бинев
Кой е тоя19:18 - 10.03.2013
Кой е тоя шопар бе Дебелата свиня на снимката дето се хили като курва Кой е тоя
UUUUUUUUUUUUUUUUUUU19:16 - 10.03.2013
Манафова наведи се малко ти го умееш добре това направи момчето щасливо Деба и селянката долна

FACEBOOK

//