Простреля се управителят на дискотека "Планета"

Мария и Цветелин Иванови, снимка: Нора Василева, infomreja.bg

Управителят на дискотека "Планета" в Кюстендил Цветелин Иванов, зет на небезизвестния кюстендилски бизнесмен Иван Лучачки, е приет във вторник сутринта с прострелна рана в кюстендилската болница. Сигналът за инцидента е подаден чрез телефон 112 около 8. 30 часа сутринта, казаха от здравното заведение.

Няма опасност за живота на мъжа. Той бе с повърхностно прострелване в лявата част на тялото, потвърдиха от Спешен център. Извършена е оперативна намеса в хирургичното отделение.

Версиите, по които се работи, са няколко. Едната от тях е, че става въпрос за неволно прострелване, коментират в Кюстендил.

По време на инцидента Цветелин Иванов е бил в нощното заведение, което управлява, твърдят разследващите. Цветелин Иванов от три години е зет на сарафa Иван Лудачки. Женен е за дъщеря му Мария, която всъщност се води собственик на заведението. Само преди няколко месеца, в средата на октомври 2011 година, с куршум в сърцето сложи край на живота си синът на бизнесмена, 25-годишният Светослав Иванов. Младият мъж бе открит в колата си край хижа "Тинтява" на Витоша. Преди да сложи край на живота си Светослав изпратил SMS на съпругата си, в който казва, че обича семейството си.

През лятото на 2010 г. напълно изгоря автомобилът на Цветелин Иванов. От джипа, марка Тойота Рав 4, бяха останали само джантите и малко ламарини, които на сутринта са прибрани от криминалистите. ”Може да се касае за умишлен палеж, но не знам и не искам да коментирам от къде може да идва. Не съм получавал заплахи по никакъв начин и изобщо не става дума за някаква война между клубовете в града”, коментира тогава Цветелин в отговор на журналистически въпроси.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK