Проблемите на Церово влязоха в екшън-плана на кандидат-кмета на ГЕРБ д-р Атанас Камбитов

снимки: ГЕРБ - Благоевград

„Неотложните проблеми ще бъдат решени още в самото начало на мандата, защото е ясно, че работата не търпи отлагане - асфалтирането на двете улици в селото непременно ще са приоритет за мен и моя екип и това ще е първото нещо, което ще направя тук” - така започна поредната среща-разговор на кандидат-кмета д-р Атанас Камбитов, този път с жителите на село Церово.

Кандидатът на партия ГЕРБ подчерта колко е важно хората в селата около Благоевград да не се чувстват ощетени по отношение на грижите за техните населени места от управляващите. "Не очаквайте от мен да ви обещая всичко, но най-отговорно  ви казвам, че нещата, които поемам като ангажимент, наистина ще се случат. Когато аз ви гарантирам, че ще свърша нещо, това е защото вече знам как ще стане“, подчерта д-р Камбитов. Той уточни пред хората, че е запознат с проблемите на малките населени места в покрайнините на Благоеград. „Церово е единственото село с положителен естествен прираст и трябва да се направи всичко възможно това да продължава и занапред“, категоричен бе кандидатът за кмет.

„След всяка следваща среща разбирам, че работата е доста, но аз имам воля да я свърша. Проблемите навсякъде са идентични“, заяви д-р Камбитов, като посочи някои от тях – канализация, асфалтиране на улиците, неефективния градски транспорт, липсата на спортни площадки и т.н., но поясни, че без конкретно начертана стратегия нищо не може дори да се стартира. „А аз знам как да се направи, имам подкрепата на правителството, ако имам и вашата, заедно ще градим по-комфортна среда за нас и нашите деца“, увери д-р Камбитов.

Броени часове преди срещата в Церово, Жени ГЕРБ стартираха акцията по освежаване на детски площадки в Благоевград. "В отношението си към настоящето, можем да разберем какво ще свърши човек за своето бъдеще“, обясни кандидат-кметът д-р Атанас Камбитов „акцията“ по освежаването на площадката пред стадион „Христо Ботев”. В рамките на няколко часа се поставиха пейки по цялата дължина на предвидената за това стена, тъй като липсваха..Чаровните представителки на Жени ГЕРБ, въоръжени с метли, боя и четки, освежиха съоръженията, напълниха пясъчниците, отстраниха стърчащите между плочките треви.

„Вместо да даваме празни обещания и да се ровим в безмислени спорове, ние решихме да действаме. Утре и вашата площадка може да бъде по-добро място за играта на вашето дете. Безобразието, което наблюдаваме - занемарените площадки, липсата на такива, това е проблем за мен и моя екип, ние поемаме отговорността  за това да градим нашия град. С малки, но качествени стъпки, можем да подобрим живота в този прекрасен град с младежки дух". Това са думите на д-р Камбитов, който лично обходи в рамките на няколко дни местата за игра на малките граждани на Благоевград. Бяха направени изчисления за необходимия обем дървени пейки, които вече са изработени и налични.

 

КОМЕНТАРИ

doncho(6)16:44 - 07.02.2012
abe nema kvo da kazvam gerb sa nai korumpiranite v celiq grad lajat horata samo i samo da im se dade edno glas4e ne taka maloumnici!!!pak 4ak i kandidat za kmet ot cerovo i to nai mar6aviq pedal deto e u seloto ta toi e 22 i iska kmet da stava ba6tamu iska6e am ne moja sega pak i tva laino hahahahahahah
Иван21:49 - 05.10.2011
Успех,ще гласуваме за теб!
neizvesten15:22 - 03.10.2011
kandidatat na gerp za tserovo eprostak kak go izdignaxte um ne mi go pobira.
neizvesten15:12 - 03.10.2011
kandidatat na gerp za tserovo eprostak kak go izdignaxte um ne mi go pobira.

FACEBOOK