Призив на Общинския кризисен щаб в Гоце Делчев

Снимка: Община Гоце Делчев

МБАЛ „Иван Скендеров“ има нужда от нашата финансова помощ!

Скъпи съграждани от целия Гоцеделчевски район,

В този труден за всички момент, Общинският кризисен щаб се обръща към вас с молба за помощ и съдействие. В цялата страна се правят дарения за болниците, тъй като нито една от тях не е достатъчно подготвена, за да поеме голям брой болни за лечение от коронавирус.

Нашата болница не прави изключение. Тя разполага с 4 респиратора, които ще бъдат изключително необходими, но и недостатъчни за обгрижване на по-тежко болните, поразени от вируса.

Затова днес разкрихме дарителска сметка, в която всеки, който има възможност, ще може да преведе средства, за да окаже помощ на МБАЛ „Иван Скендеров“- Гоце Делчев.

Средствата, набрани по дарителската сметка, ще бъдат използвани за закупуване на апарати за механична вентилация ( респиратори), лични предпазни средства за медицинския персонал - шлемове, предпазни маски, предпазни очила, калцуни и дефицитни медикаменти за лечение от коронавируса.

Обръщаме се към всички хора от Гоцеделчевския район в страната и по света – подайте ни ръка в този труден момент, защото само заедно можем да се справим.  

Дарителска банкова сметка:

IBAN  BG75FINV91508416629703

КОД ЗА ВИД ПЛАЩАНЕ 445100 BIG FINVBGSF

Първа инвестиционна банка - Гоце Делчев

Основание за плащане: Дарение за МБАЛ "Иван Скендеров" за борба с корона вируса

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK