Привлякоха ко обвиняем мъжа, бил 15-годишна до гробището в Костинброд

Снимка: Infomreja.bg

Той я заплашвал и следял

Под ръководството и надзора на Районна прокуратура–Костинброд се води разследване по образувано досъдебно производство за извършено престъпление за системно следене.

С постановление на наблюдаващ прокурор при ТО-Сливница към Районна прокуратура-Костинброд в качеството на обвиняем е привлечен Д.М., на 23 г., за извършено престъпление по чл.144а, ал.2, вр. ал.1 от НК

Установено е, че в периода от края на юли до 13 август обвиняемото лице комуникирал с пострадалата Н.Б., на 15 г., по нежелан за нея начин - чрез психически и физически тормоз, като я проследявал на местата, които посещавала и поддържал поведение, което било заплашително за нея и същото възбудило основателен страх за здравето й.

Обвиняемият Д.М. е неосъждан, без криминалистични прояви.

Разследването продължава.

Припомняме, че около 17 часа на 13 август в РУ-Костинброд се получил сигнал за скандал между девойката и младежз на черен път, водещ към гробищния парк.

Към мястото незабавно били изпратени полицейски служители, които установили в близост лек автомобил с 23-годишния водач, а в района наоколо – 15-годишна девойка със скъсана тениска и кръвонасядания на предмишница и клепач.

Пред униформените непълнолетната заявила, че ѝ е бил нанесен побой от нейния приятел.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK

//