При ПТП-та в Югозапада пострадаха мотоциклетисти, пешеходка и пътничка в лек автомобил

Снимка: Infomreja.bg

Получили са фрактури

На 3 септември около 08:30 часа в района на ул. „Васил Кънчев“ в Петрич лек автомобил „Сеат“ с 50-годишна водачка от града, завивайки наляво, е блъснал 61-годишна пешеходка, която е получила натъртвания и охлузвания в областта на лявото рамо.

Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

На следващия ден около 17:00 часа между Петрич и село Дрангово е станало ПТП, при което лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 45-годишен водач от село Кулата, община Петрич, не е спазил необходимата дистанция и е ударил в задната част лек автомобил „Фолксваген Пасат“, който се е движил пред него.

С фрактура на десен глезен е пострадала 45-годишна пътничка в лекия автомобил „Фолксваген Голф“.

Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

На 5 септември около 13:30 часа между селата Плетена и Долен мотоциклет „БМВ“, управляван от 56-германски гражданин, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на ляв завой е излязъл вдясно от пътя и се е блъснал в крайпътен скат.

56-годишният мъж е с фрактура на два прешлена и на дясната лопатка.

На 6 септември около 17:35 часа на пътя между с. Ръждак и Петрич товарен автомобил „Щаер“ с 52-годишен водач от Петрич, излизайки от крайпътна територия, е отнел предимството на мотоциклет „Сузуки“, който се е блъснал в задната му част.

29-годишният водач на мотоциклета е пострадал с фрактура на лявата лопатка и лявата подбедрица.

Същия ден около 15:40 часа в района на с. Елешница 61-годишен от Разлог е паднал на пътното платно с управлявания от него мотоциклет „Хонда“, в резултат на което е получил фрактура на носа и фрактура на три ребра.

Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух е отрицателна.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK