При ПТП-та пострадаха двама мотоциклетисти, пешеходец, тракторист и двама водачи на леки автомобили

Снимка: Infomreja.bg

51-годишен от Разлог е с черепно-мозъчна травма

На 3 юни около 12:30 часа на бул. „Св. Д. Солунски“ в Благоевград лек автомобил „Мазда“ с 59-годишен водач от Благоевград е блъснал 14-годишен велосипедист от града, който не е пострадал.  

Същия ден около 19:00 часа в с Крушево неправоспособен 18-годишен мотоциклетист от селото, движейки се с несъобразена с пътната обстановка скорост,   е паднал на пътното платно и е получил разкъсно-контузна рана на крака. Пробата за наличие на алкохол в издишания от него въздух е отрицателна.

Около 3 часа по-късно на ул. „Хр. Ботев“ в Разлог неправилно движещ се по пътното платно 51-годишен мъж от същия град е блъснат от лек автомобил „Фиат Браво“ с 34-годишна водачка от Якоруда.Пешеходецът е пострадал с черепно мозъчна травма и е транспортиран за лечение в болнично заведение в София.

Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водачката на автомобила е отрицателна.

На 5 юни около 18:45 часа в с. Кочан лек автомобил „Опел Вектра“ с 19-годишен водач от селото на десен завой е навлязъл в лентата за насрещно движение и е блъснал колесен трактор с 52-годишен водач от същото село.

Водачът на трактора е пострадал с контузия в областта на главата и тазобедрената става, а водачът на лекия автомобил – с контузна рана на главата.

Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на лекия автомобил е отчела 2,04 промила.

Същия ден около 23:50 часа на пътя между селата Долно Драглище и Баня лек автомобил „Пежо“ с 18-годишна водачка от София 

се е блъснал в еластична ограда , излязъл е встрани от пътя и се е преобърнал. Водачката е пострадала с разкъсно-контузна рана на главата. Пробата за наличие на алкохол в издишания от нея въздух е отрицателна.

Вчера около 12:10 часа на ул. „Серес“ в Сандански лек автомобил „Мерцедес“ с 39-годишен водач от Перник, извършвайки маневра на заден ход, е допуснал ПТП със спрял зад него лек автомобил „Киа“. При инцидента са нанесени материални щети.

Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

Около 4 часа по-късно на ул. „Предел“ в Симитли лек автомобил „Опел Астра“ с 35-годишна водачка от с. Първомай, извършвайки неразрешено завиване наляво, е блъснал неправилно изпреварващ мотоциклет „Ямаха“.

С охлузна рана на предмишницата е пострадал мотоциклетистът.

Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK