През уикенда! Полицията в Кюстендилско засече пияни водачи

Снимка: Infomreja.bg

Един е шофирал дрогиран, други двама управляваха нерегистрирани мотоциклети

2 бързи полицейски производства са образувани вчера в РУ - Дупница, за управление на нерегистрирани мотоциклети от водачи, които не притежават СУМПС, съобщават от полицията. Единият е 62-годишен и е установен в с. Крайници, а другият е 44-годишен и е установен в Дупница. За случаите е уведомена прокуратурата.

Бързо полицейско производство е образувано в РУ - Дупница, за управление на мотоциклет след употреба на алкохол. 20-годишният водач е проверен в с. Крайници в края на миналата седмица. При направения тест дрегерът е отчел резултат 1.67 промила алкохол в издишания въздух. Водачът е задържан с полицейска заповед. За случая е уведомен дежурен прокурор.

36-годишен водач на лек автомобил „Хонда“ е задържан през изминалата нощ от кюстендилски полицаи за управление след употреба на алкохол. Проверката е извършена на ул. „Цар Освободител“ в града, дрегерът е отчел резултат 1.38 промила алкохол в издишания въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство в РУ - Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

36-годишен водач на лек автомобил „Хонда“ е задържан в края на миналата седмица в РУ - Кюстендил, при извършена проверка полицаите установили, че управлява след употреба на наркотично вещество. Досъдебно производство е образувано по случая, на водача е взета кръв за анализ. Уведомена е прокуратурата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK