През последните три дни в Югозапада катастрофираха шофьори от Благоевград, Петрич, Бело поле и Ново Лески

Снимка: Infomreja.bg

Пострадали са пътничка в лек автомобил, мотоциклетист и двама водачи на товарни автомобили

На 10 септември около 10:30 часа на пътя между селата Бучино и  Бело поле лек автомобил „Фолксваген Пасат“, управляван от 77-годишен мъж от Благоевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, е излязъл вляво от пътя и се е преобърнал.

С болки в гърдите е пострадала 76-годишна жена, пътуваща в автомобила.

Пет часа по-късно на Е-79 в района на Сандански лек автомобил „Фиат Брава“ с 41-годишна водачка от Петрич, завивайки наляво, не пропуска лек автомобил „Фолксваген Еос“ и допуска ПТП, при което 36-годишният водач на лекия автомобил „Фолксваген“ е пострадал с натъртвания в областта на лявото рамо и главата.

На следващия ден около 15:10 часа в село Горно Българчево неправоспособен 17-годишен младеж от с. Бело поле, управлявайки мотоциклет „Ямаха“, който не е регистриран по надлежния ред, се е блъснал в задната част на паркиран встрани от пътя  лек автомобил „Фолксваген“.

С фрактура в областта на глезена е пострадал мотоциклетистът, чиято проба за наличие на алкохол в издишания въздух е отрицателна.

На 12 септември около 06:45 часа в района на с. Дебрен е станало ПТП, при което товарен автомобил „Мерцедес Спринтер“, управляван от 60-годишен от с. Ново Лески, община Хаджидимово, навлизайки в лентата за насрещно движение, се блъска в товарен автомобил „Мицубиши“ с 46-годишен водач от с. Дебрен, излиза вляво от пътя и пада в напоителен канал.

Пострадали са двамата водачи, които са получили контузни рани в областта на главата.

Пробите за наличие на алкохол в издишания от тях въздух са отрицателни.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK