Препълнена зала посрещна кандидатите за кмет и общински съветници от “Възраждане” в Бобошево

Снимка: ПП "ВЪзраждане"

Кандидат-кметът Антоанета Йорданова изложи основните приоритети в програмата си

В препълнената зала на читалището в град Бобошево се състоя среща на кандидатите за общински съветници и кандидата за кмет - Антоанета Йорданова, издигнати от “Възраждане”. На срещата присъства и народният представител за област Кюстендил - Димчо Димчев.

Антоанета Йорданова изложи основните приоритети в програмата си, наблягайки на факта, че за разлика от другите стари познайници сред кметските кандидатури, тя е ново лице и реална алтернатива на предвидимия досега вот.

“Един от основните ни приоритети е промяна в начина на диалог с гражданите. Такъв в момента липсва, дори сайтът на Общината е нефункционален, без актуална информация, но пък е пълен със стара такава, отпреди десет години. В общинската администрация липсва чувството за колективност, затова и трябва да се направи промяна в деловодната система. Преди известно време, за нуждите на администрацията беше закупена деловодна система “Архимед”, но реално тя не се ползва, а всички документи, жалби, които подавате в администрацията се въвеждат в един хартиен дневник, който позволява всякакви манипулации. Оставят се празни номера, празни дати, дори целият дневник, при необходимост се преписва. Това трябва да спре”, заяви на срещата с граждани, Йорданова.

Според нея на Общината е нужен работещ юрист, който да заложи подзаконовата нормативна рамка, на базата, на която Общината да заработи качествено. Подобряването на икономическата среда и обществената инфраструктура, също са сред основните цели на кандидатът за кмет от “Възраждане”, Антоанета Йорданова.

Възраждане е с номер 42 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK