Преизбраха Ивайло Константинов за председател на общинската структура на ПП ГЕРБ - Дупница

Снимки: Пресцентър

Общинската структура на политическа партия ГЕРБ - Дупница проведе отчетно - изборно събрание, по време на което бяха направени отчет на дейността на организацията за периода от 2015 г. до сега, както и номинации за избор на ново общинско ръководство.

Специален гост на събранието бе административният секретар на ГЕРБ и областен координатор на партията в град София – Цветомир Паунов. На отчетно-изборния форум присъстваха още народният представител и координатор за Кюстендилска област Кирил Калфин, депутатът Радослава Чеканска, кметът инж. Методи Чимев, областният организационен секретар и председател на ОбС - Дупница Емил Гущеров и общинският председател на ГЕРБ - Кюстендил Виктор Янев. 

Отчет на дейността на структурата и анализ на изборните победи и резултати от 2015 г. досега направи общинският координатор Ивайло Константинов. Той изказа  своите благодарности към членовете и симпатизантите на ГЕРБ в Дупница за пълната подкрепата и работа от тяхна страна. Отчет на свършеното до момента от Жени ГЕРБ бе направен от координатора им Радослава Чеканска, за младежката структура – от Лора Василева, а на старейшините – от общинския съветник Йордан Йорданов.

Деветчленно е ръководството на политическата сила в Дупница, включително председател и секретар. Единадесет бяха направените номинации за членове на ръководния орган и четири за организационен секретар. За секретар пълна подкрепа получи досегашният такъв – Крум Милев, бяха номинирани още Красимир Георгиев, Йордан Йорданов и Иван Шатровски. Единодушно за председател присъстващите преизбраха Ивайло Константинов. Номинации получиха още инж. Методи Чимев и Емил Гущеров.

Новото общинско ръководство на ГЕРБ в Дупница ще бъде окончателно утвърдено след решение на Изпълнителната комисия на политическата сила.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK