Представят романа „Песента на Славея“ в Кюстендил

Снимка: Infomreja.bg

Автор е Стефан Иванов, който не проявява претенции да е професионален писател

 На 19.04.2022 г. от 18:00 ч. в Синята зала на читалище „Братство 1869“ – Кюстендил, ще се състои представяне на романа „Песента на Славея“. Автор е Стефан Иванов, който не проявява претенции да е професионален писател.

Познат с редица обществени инициативи, той е заместник директор на средно училище в столицата София и реализира редица европейски образователни проекти. Романът се приема неочаквано добре като само за година и половина след издаването му през 2020 г. вече се печати четвърти тираж.

Книгата е преведена и отпечатана на албански език и на 21.04.2022 г. в Университета в гр. Корча предстои официалното й представяне зад граница.

В момента романът се превежда и на немски език като предстои издаването му в Берлин, Германия. През месец май представянията продължават в Босилеград, Пловдив и други градове.

Всеки желаещ ще може да си закупи книга на място и да получи автограф с посвещение от автора. След официалното представяне ще има възможност за обсъждане и дискусия сред присъстващите.

Всички са добре дошли – вход свободен!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK