Представят концерт-спектакълът „Оскарите в музиката“ в Кюстендил

Снимка: Личен архив

Концерт-спектакълът „Оскарите в музиката“ ще бъде представен в Общинския драматичен театър в Кюстендил.

Събитието е насрочено за 3 май от 19 часа, като в главните роли ще се представят известните актьори Милица Гладнишка и Филип Аврамов.

Музиката от филмите "Красавицата и звяра", "Аладин", "Мръсни танци", "Flashdance", "Джеймс Бонд", "Армагедон", "Роки", "Междузвездни войни", "Доктор Живаго", "Властелинът на пръстените" и много други – тези незабравими кинохитове звучат от сцената по време на незабравимия концерт-спектакъл "Оскарите в музиката".

В него всичко е по холивудски – и червеният килим, и бляскавата статуетка на чичо Оскар, и най-вече звездите, които връчват най-високото киноотличие в музиката.

Забележителната Милица Гладнишка и нейният сценичен партньор Филип Аврамов ще се разходят по червения килим, представяйки най-добрата музика от киното, призната дори от Американската филмова академия.

Концерт-спектакълът "Оскарите в музиката" е проект на диригента Левон Манукян, а мултимедийните ефекти са дело на Юлия Манукян.

Гладнишка и Аврамов ще бъдат подкрепени от оркестъра на Държавна опера – Бургас под диригентската палка на маестро Манукян.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK