Председателят на Общинския съвет в Гърмен, Екатерина Татанова, подава оставка

Снимка: Infomreja.bg, архив

Председателят на Общинския съвет в Гърмен Екатерина Татанова подава оставка. Това съобщи за ИНФОМРЕЖА самата Татанова, която обясни, че решението й е категорично, но не е импулсивно.

"Местното ръководство е информирано отдавна за това мое решение и вероятно е притеснено за развоя след напускането ми. В качеството ми на председател, откакто съм на този пост, ми се е пречело всячески да работя честно, почтено и прозрачно за хората от общината, което е в разрез с моите принципи и човешка етика. Ние сме избрани от хората и сме там в тяхна услуга - не го забравяйте, колеги!", призова Татанова.

Тя бе категорична, че и за миг не се е поддала на безбройните опити да бъде вкарана в различни схеми - личностни и служебни, и че си тръгва от Общинския съвет в Гърмен с чиста съвест и с гордо вдигната глава.

В момента председателят на Общинския съвет в Гърмен Екатерина Татанова е в отпуск, но след изтичането му веднага ще си подаде оставката. 

 

КОМЕНТАРИ

,.,,07:07 - 09.02.2017
Въведете коментар...
хахаха бивш подръжник Татанова21:50 - 08.02.2017
Ма Катьо ма ти толкова ли ни мислиш нас за по прости от тебе че да не се сещаме кой пише тези коментари , ма ти ма Катьо ти пълната простакела си тръгнала да ни залъгваш с анонимки това не ти е Пиринтекс ма там може да си прокарваш както си искаш мръсните номера но пред нас не вървиш . Плювалник долен си ти Катьо стана отличничка в даскалото на Башев добре те изучи но краят ти дойде башо така се отблагодарява на всички ,направи те първа изтривалка . Върви си и не поглеждай назад срам и унижение си всички
до реалист с името Татанова21:41 - 08.02.2017
За пореден път Татанова показва кой е задкулисие и кой е негов слуга . Ами ти бе другарко татанова попаднал случайно в ГЕРБ . Не попаднала а оп - скоро набутала се . Не те ли е срам да пишеш коментар и да се криеш зад някакъв си реалист или претендираш да си такъв. Не Татанова ти не си реалист , ти си била просто едно голямо нищо един двуличник един враг на ГЕРБ облечен в овчи кожи с влажен кравешки поглед . Как ди даде душа и сърце да обвиняваш в предателство колегите ти от ГЕРБ . Ами да ти припомня самоотвержаната постъпка на Верхад Ислямов който въпреки съмненията на много хораче играеш цирк с Али Господев застана пред цилият ОБС и те защити без капчица съмнение че използваш цялата своя група съветници да играят мръсните ти игрички . Наистина се оказа ти едно неблагодарно но и много долно и подло същество . Не обвинявай никой просто циреят се спука дръж се за Розен Марчев , Башев , Кременлиев и мръснишката клика в Гърменско и ще стигнеш до под гнилата круша . Вън от ОБС млъснице , вън и от ГЕРБ .Няма значение вече кой ще е председател , важното е ти да не си .
!!!!!16:20 - 08.02.2017
И ся какво стана, остриетата излезна, че са тъпи така ли???

FACEBOOK