Предимно слънчево време днес

Снимка: Infomreja.bg

На отделни места в Западна България - слаб дъжд

Днес над по-голямата част от страната ще е предимно слънчево. Над Западна България облачността ще се увеличава и след обяд на отделни места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб вятър предимно от югоизток. Превалявания в западните райони ще има и през нощта срещу четвъртък и на отделни места ще са интензивни. Максималните температури ще са между 25° и 30°.

Над планините сутринта ще е предимно слънчево, но още около обяд над западните райони, а до вечерта и над централните облачността ще се увеличи. Само на отделни места в масивите в Западна България ще превали, възможно е и да прегърми. Ще духа до умерен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра височина ще е около 21°, на 2000 метра - около 14°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен югоизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 24-25°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Атмосферното налягане ще се понижава и ще е по-ниско от средното за месеца.

На 23.09.2020 слънцето ще изгрее в 07:16 часа и ще залезе в 19:20 часа. Продължителност на деня 12:04 часа.

Луната ще изгрее в 14:20 часа и ще залезе в 23:31 часа. Осветеност на диска в 0h UT 46 %. Фаза на луната: първа четвърт.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK