„Предел“ посреща за шеста година мотористи и рокаджии

За шеста поредна година в местността "Предел" край Разлог благоевградският Мото клуб „Пирински вълци” организира Национален мото събор. Дългоочакваното от мотористи и рокаджии събитие тази година ще бъде на 20, 21 и 22 юли.

Организаторите са убедени, че и този път на събора ще дойдат не само членове на мото клубове, а и такива, които не са „рокери”, но са привърженици на превозните средства на две колела, рок музиката, хубавата природа и невероятните емоции.

По традиция съборът ще стартира с водосвет от 17.30 часа на 20 юли. До края на вечерта следват най-бавно каране на мотор, надпиване с мътеница, мятане на бирен кег и концерт на Black rose, Перун и Fireball.

От 13 до 15 часа на 21 юли мотористите ще направят почетна обиколка на Разлог. След това в програмата са предвидени Tattoo състезание, надпиване с бира със сламка за мъже и жени, игра с яйце, монтаж и демонтаж на задна гума със собствени инструменти, лапане на наденица от мотор и състезания по дърпане на въже, за най-добра самоделка и най-шумен мотор. За високия градус на настроението вечерта ще се погрижат BAD CITY, Бандата на Пецкоq Cut OFF и BIG FOUR.

Мото съборът ще бъде закрит на 22 юли.

"С радост и гордост можем да се похвалим с все по-голямо международно участие и интерес през всяка от годините от първия събор насам. Тази година ще участват групите Big Four, Cut Off, Black Rose, Fireball, Bad City, Перун и Бандата на Пецко", издават от Мото клуб "Пирински Вълци" - Благоевград.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK