Пред ИНФОМРЕЖА говори синът на пребитата жена от Благоевград: Не познаваме извършителя!

Снимка: Infomreja.bg

46-годишната жена е в столична болница с множество тежки травми

В шок сме, майка ми на никого никога не е вредила! Не познаваме нападателя! Това според мен беше опит за убийство.

Това каза само за ИНФОМРЕЖА синът на нападната Стефка Трезийска, която бе нападната и пребита посред бял ден в Благоевград.

46-годишната жена е в столична болница с множество тежки травми. Лекарите се борят да спасят окото на жената. Тя е с разкъсвания по цялото тяло. С травми по краката и ръцете. С откъснат пръст. 

Стефка бе нападната в 10,30 ч. на 10 октомври пред дома ѝ, докато отключвала колата си.

ИНФОМРЕЖА се сдоби с кадри от охранителна камера, които показва бруталното нападение от маскирания 20-годишен нападател.

Кирил Лукарски е задържан пред ходел в Сандански и е с мярка за 72-часов арест. От прокуратурата в Благоевград обявиха, че ще искат налагането на мярка за неотклонение „задържане под стража“. Кирил е осъждан!

Медията ни успя да се свърже със сина на потърпевшата – Констандинос Йоанис Козас. Той бе лаконичен в разказа си след като наш репортер се опита да се свърже няколко пъти с мъжа.

Пред ИНФОМРЕЖА Констандинос заяви, че нито той, нито майка му познават нападателя. След случилото се, са разбрали, че момчето живее в близост до дома на Стефка.

Ясно е също така, че тя е била следена няколко дни преди да бъде пребита с метална тръба.

„Следена е!“, каза Констандинос и добави, че разследващите полицаи работят по всички версии за нападението, но основната е поръчково нападение.

Пред медиците жената е заявила, научи ИНФОМРЕЖА в деня на нападението, че бившият ѝ съпруг е поръчителят.

ИНФОМРЕЖА попита Констандинос какви са отношенията между родителите му. Той обясни, че от 2019 г. те са разведени и не поддържат връзка, а самият Констандинос пък от февруари тази година не говори с баща си, с когото са били бизнес партньори в частна фирма.

Очаква се Стефка да бъде изписана след като се възстанови напълно, а съдът приеме доводите на прокуратурата. Разследването продължава.

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK