ПП-ДБ с мощна подкрепа за Велина Кулина: Познавате ни! Ние сме вие!

Снимки: ПП

Велина и кандидатите за ОбС представиха идеите си пред жителите

Познавате ни! Чуйте ни! Ние сме вие!

Приятелска среща, разговор с жители на Разлог. Диалог между хората и… хората. В този дух премина представянето на кандидата за кмет на община Разлог и кандидатите за общински съветници на коалиция ПП – ДБ.

Велина Кулина грееше, заради хилядите положителни емоции, предадени ѝ от всички присъстващи.

Хората подкрепиха намеренията ми, като споделиха, че куражът ми и чувството ми за справедливост са необходими на жителите от общината. Вълнуващо беше. Приеха и потвърдиха, че листата ни със съветници е най- добрата – с хора от всички сфери на бизнеса, всички възрасти и мотивирани, сподели Кулина след края на събитието.

А на него присъстваха Методи Байкушев - кандидат на коалицията за кмет на Благоевград, Димитрина Хаджиева Недина – кандидат за кмет на община Сандански, Марио Грачанов - координатор на ПП за област Благоевград и двигател на всичко случващо се. Граченов е също така кандидат за кмет за Банско.

Невероятният екип на ПП-ДБ, дошъл да подкрепи Велина Кулина доказа сплотеността, активността, задругата, работата, която всеки ден всички вършат, за да стигнат посланията им до повече хора.

Кулина на свои ред призова:

Да върнем младите хора в Разлог. Да осигурим достоен живот на жителите на общината с право на избор и глас. С право на работа.

Пред гостите бе представен и кандидатът за кмет на с. Добърско – млад, амбициозен и описан като „бъдещето на Добърско“.

Събитието нямаше да носи същата емоция, ако не бяха водещият  - Станислав Кимчев, и Александра Полежанова. Тя е млад талант, който представи авторската си песен „Усмивка“, с която зарадва всички.

За да даде своята подкрепа, на събитието не само присъства, но и изпълни залата с талант Мариана Манолева - известна на всички ни народна певица и преподавател по народно пеене в ЮЗУ. Има докторска титла по музика и от 5 години е част от екипа, който Велина ръководи в читалището. Мариана застава изцяло зад Велина Кулина, като човек, който е опознал и оценил не само човешките ѝ, но и професионални качества.

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK

//