Повече от 200 фиданки залесиха 30 младежи и симпатизанти на ВМРО

Снимки: ВМРО-Гоце Делчев

Прекрасна работа свършиха в неделния ден млади хора от наскоро възстановената младежка организация на червено – черните в Гоце Делчев.  

Около 30 младежи симпатизанти на ВМРО, подкрепени от ръководството на организацията, начело с председателя д-р Иван Канелов, Снежана Стоева - председател на женската структура във ВМРО - Гоце Делчев, се включиха активно в залесяването, като само за няколко часа посяха над 200 фиданки бял бор, а с посадъчен материал от млади акации укрепиха застрашени от свлачища терени, находящи се на територията на Горско стопанство – Гоце Делчев, в Пирин.

Всичко това се случи отново с голямата подкрепа на служители и специалисти от стопанството, от където бе подсигурен разсада за младите насаждения и всичко необходимо на доброволците от ВМРО, които се свършиха работата по най-перфектния и отговорен начин, за което получиха похвали и благодарности от ръководството на горското стопанство.

Младите членове на ВМРО в Гоце Делчев си обещаха всяка година да се включват активно в кампаниите по залесяването на Пирин.

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK