Повдигнаха обвинения на трима криминално проявени младежи за кражби

Снимка: iStock

Цяла плеяда от криминално проявени лица, задържани от полицейските служители от различните управление в Благоевградска област за извършени кражби, вече са с повдигнанти обвинения и ще бъдат изправени на съд.

Това са част от мерките за преодоляване на ширещите се в региона ежедневни проблеми с битовата престъпност. 

20-годишният криминално проявен И. Г. от гоцеделчевското село Мосомище ще бъде съден за това, че в съучастие като извършител с друго лице, чрез повреждане на здраво направена преграда, е отнел противозаконно 530 литра дизелово гориво на обща стойност около 1107 лева. 

Непълнолетен и вече с криминално досие младеж от Петрич отива на съд, след като на 17.06.2017 г., около 14:00 часа, чрез сила нападнал и отнел от гръцка гражданка златен синджир на стойност около 231 лева, за който случай ИНФОМРЕЖА писа. Момчето ще бъде съдено за извършено престъпление по бл. 198, ал. 1 от Наказателния кодекс. 

Пред съда за престъпление по чл. 195, ал. 1 от НК ще бъде изправен и криминално проявеният П. П., на 20 години от Сандански. Той в съучастие с друг младеж счупил прозорец на приземен етаж и откраднал златен пръстен, малък прав шлайф, ръчен циркуляр, виброшлайф, оберфреза. 

С обвинения са се сдобили и 51-годишният В. Г. от село Яворница, община Петрич, който управлявал в нетрезво състояние нерегистриран мотопед, както и 44-годишният Н. В. от Катунци за управление на нерегистриран мотоциклет.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK