Постоянен арест за наркопласьор, хванат с дрога за над 8 хил. лв.

Снимка: Infomreja.bg

Действията по разследването продължават

Окръжна прокуратура-Стара Загора привлече като обвиняем И.С., на 39 г., за това, че на 01.12.2023 г. в гр. Стара Загора без надлежно разрешително е държал с цел разпространение и разпространил на две лица високорискови наркотични вещества - амфетамин, с общо нетно тегло 206 грама, на обща стойност 8 624 лева - престъпление по чл.354а ал.1 от Наказателния кодекс, съобщават от държавното обвинение.

На 01.12.2023 г., в гр. Стара Загора след получен сигнал за лице, разпространяващо наркотични вещества служители на ОД на МВР – Стара Загора са задържали И.С. В дома му са били намерени амфетамин и метаамфетамин. Установено е, че малко преди това И. С. е разпространил амфетамин на две лица, които също са задържани. Всички наркотични вещества са иззети по надлежния ред.

Обвиняемият И.С. е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. По искане на Окръжна прокуратура-Стара Загора на 04.12.2023 г. Окръжен съд-Стара Загора е взел мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него.

Действията по разследването продължават.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK