Последно заседание за 2015 година проведоха проведоха съветниците от Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg

В последния понеделник на 2015 г. общинските съветници от Гоце Делчев проведоха последното си за отминаващата година заседание.

По време на сесията бяха обсъдени и приети решения за промяна предназначението на земеделски имоти в Гоце Делчев и село Мусомища, определиха съставите на две важни комисии, уточниха параметрите за провеждане на публични търгове с явно наддаване за продажба на имоти в Гоце Делчев и разгледаха план-сметката на разходите за такса битови отпадъци за 2016 г.

След изчерпването на точките от дневния ред председателят Ангел Граксиев пожела на общинските съветници и кметовете весело посрещане на новата 2016 г.

Така с мандат от четири години на последната сесия на Общинския съвет за тази година бе избрана комисията за безопасност на движението, която оглави кметът Владимир Москов.

За секретар на същата комисия бе избран експертът в това направление към община Гоце Делчев Атанас Гаминчев, а за членове с пълно мнозинство бяха избрани председателят на ОбС Ангел Гераксиев и съветниците Ангел Поюков, Андрей Радонов, Росен Думанов, Ангел Тунчев и Ведат Хюсеин.

В състава на комисията за безопасност на движението на територията на община Гоце Делчев влизат още началниците на Районното управление и противопожарна охрана - Ангел Зайков и Росен Сердарев, както и архитект Малин Малинов.

Кметът Владимир Москов оглави и новата комисия за уреждане жилищните въпроси на гражданите с дългогодишни спестовни влогове. Гоце Делчев е избраната община през следващите четири години да има такава функционираща комисия, обясни финансовият директор на общината Йорданка Ендрева, която заедно с главния счетоводител Антоанета Пенкова също бе избрана в състава й. 

Правоимащите граждани ще бъдат представлявани в комисията от Димитър Диманов, а представител в нея от квотата на Общинския съвет е Иван Геров.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK

//