Последните обекти на кражби в Югозапада са товарен автомобил, лек автомобил, пари и стек цигари

Снимка: Infomreja.bg

Открити са извършителите на три от кражбите

Полицейски служители на РУ - Банско, са провели незабавни издирвателни мероприятия във връзка с получен в обедните часове на 10 юни сигнал за противозаконно отнет товарен автомобил „Форд Транзит“, паркиран в промишлената зона на Банско.

Автомобилът е открит в района на складова база в Разлог и е  задържан  26-годишният извършител на деянието, който е от Разлог.

Уведомена е компетентната прокуратура. Образуван е заявителски материал.

В РУ-Сандански, е получено съобщение за това, че около 11:00 часа на 11 юни е извършена кражба на сумата от около 300 лева от къща в с. Склаве, община Сандански.

Със заповед за задържане до 24 часа е задържана 42-годишна жена от същото село, а по случая е образувано досъдебно производство.

От полицейски служители на РУ-Банко, работещи по получен сигнал за извършена в обедните часове на 11 юни кражба на един стек цигари от хранителен магазин в Банско, са установени извършителите на деянието - непълнолетни момче и момиче - чужди граждани.

Приблизителната стойност на нанесената щета е около 55 лева.

За случая е уведомена компетентната прокуратура. Работата продължава.

В сутрешните часове на вчерашния ден в РУ-Петрич, е получен сигнал за извършена за времето от 23:00 часа на 11 юни до 08:30 часа на 12 юни кражба на лек автомобил „Хюндай Туксон“, паркиран в Петрич

За случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано досъдебно производство.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK

//