Поредица ПТП-та в страната: Моторист загина, дете е в болница

Снимка: Infomreja.bg

По случаите са образувани досъдебни производства

Моторист загина при пътен инцидент вчера между селата Селци и Богданица. Сигналът е получен в РУ-Асеновград към 12 ч. По предварителни данни, поради движение с несъобразена скорост и при двойно изпреварване на десен завой, мотоциклет „Сузуки“ излязъл вляво извън пътя и се блъснал в дърво. От пристигналия медицински екип е констатирана смъртта на 47-годишния водач. 

36-годишна велосипедистка е в болница след катастрофа вчера, възникнала край разклон за Ягодово на бул. „Цариградско шосе“. Според получения сигнал в 14.45 ч., жената била застигната и блъсната от лек автомобил „Фолксваген“. 47-годишният шофьор е изпробван за употреба на алкохол, резултатът е отрицателен. По случая е образувано досъдебно производство в сектор „Разследване на престъпления по транспорта“.  

Вчера, около 17:00 часа, в РУ Габрово е получен сигнал за възникнало пътнотранспортно произшествие в района на ул. “Янтра“, при което е пострадало дете.

На място е установено, че 20-годишен мъж, управлявайки лек автомобил “Фолксваген Поло“, е ударил 10-годишно момче, което се е движело с велосипед по ул. "Стара планина" в посока ул. „Априловска“. Детето е откарано в местната болница с хематом в областта на бедрото и охлузване на лява ръка, без опасност за живота. Пробата за алкохол на водача е отрицателна. Пътнотранспортното произшествие е обслужено по административен ред.   

Водач е пострадал при пътен инцидент снощи на бул. "Тутракан" в Русе. 

Произшествието е възникнало около 20:25 часа в района на кръговото движение на булеварда до пристанищния комплекс. Изпратените на място пътни полицаи са установили, че лек автомобил "БМВ" с русенска регистрация, собственост и управляван от 20-годишен русенец, при избиране скоростта си на движение не се е съобразил с мократа пътна настилка и при навлизане в кръговото движение излиза от пътното платно и се блъска в метален стълб от уличното осветление, след това в бетонна шахта и се преобръща.

От удара е пострадал водачът, който е откаран с линейка в болница „Канев“. След преглед е настанен за лечение с диагноза фрактура на черепа и охлузни рани по тялото. Произшествието е документирано от полицията, с причина - несъобразена скорост. 

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK