Пореден вандалски акт! Напръскаха с киселина автомобили в Дупница

Снимки: Личен архив

С поредна проява на вандалски акт осъмнаха тази сутрин дупничани. Неизвестни за сега извършители са напръскали с киселина няколко автомобила на улица „Евтим Трайчев“ в Дупница.

Сред потърпевшите е дупничанина Андрей Богоев.

Мъжът разказва, че снощи в периода от 20 до 22 часа е бил на гости на свои приятели, които живеят на улица „Евтим Трайчев“.

„Едва на сутринта забелязах какво се е случило на автомобила ми Форд „Галакси“. Върнах се на същата улица и видях, че има още един потърпевш. И на двама ни колите бяха напръскани с киселина. Възможно е и други хора да са станали обект на този вандалски акт. Моят автомобил е напръскан по всичките врати, калници и предния капак. За да оправя автомобила си ще са необходими най-малко 1000 лв. за пребоядисване“, обяснява пред наш екип Богоев.

Той вече е подал жалба за случилото се в полицията в Дупница и се надява извършителите да бъдат установени.

Отделно от това дупничанинът предлага и парична награда в размер на 1000 лв. на всеки, които му предостави информация за случилото се.

„ОБЯВЯВАМ НАРДАДА 1000 лв. за информация, която доведе до извършителя. Ако някой има същия проблем, моля да се свърже с мен“, призова още потърпевшият мъж.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK