Полуфиналните битки във волейбола започват днес

снимка: infomreja.bg, архив

Треньорът на Пирин Балканстрой (Разлог) Мирослав Живков заяви, че отборът му има сили да се противопостави на шампионите от ЦСКА и да ги преодолее, за да достигне до финал.

Живков определи двубоите с ЦСКА, като финал преди финала: „Предстоят много трудни мачове. В отбора на ЦСКА има имена, които през годините са доказали изключителните си качествена и възможности във волейбола. Определено съперникът разполага с много силни изпълнители. Това, което трябва да направим ние е, да играем максимално добре. Много добре във всеки един елемент, за да можем да преодолеем опита на ЦСКА. Срещу този опит трябва да противопоставим невероятна игра като организация, за да победим. Това, че сме домакини дава известно предимство. Публиката винаги е била част от двубоите в Разлог. Надявам се с играта си да допринесем за положителната емоция в залата и публиката да се активира. Да се получи един много добър мач. Въпреки, че отчитаме големите достойнства на ЦСКА, ще се борим за финал. Мисля, че имаме какво да предоставим като игра и възможности” – допълни Мирослав Живков

Пирин Балканстрой приема ЦСКА в първата среща от полуфиналната серия, която е днес от 17:30 ч. в Разлог.

С голям интерес се очаква и другия полуфинал в Дупница. Там от 18.00 часа Марек Юнион – Ивкони приема Арда Кърджали. Треньорът на домакините Найден Найденов изрази увереност, че отборът му ще надиграе Арда.

„Излизаме за победа. Знаем, че кърджалийци са набрали инерция от достигането до финал на Купа България и отстраняването на силния отбор на Нефтохимик 2010 Бургас на четвъртфиналните плейофи. Това обаче не ни смущава. Имаме две победи над тях за първенството, днес излизаме за третия успех. Със сигурност няма да е леко, но имаме възможности да ги преодолеем и да стигнем до финал в Суперлигата.” – добави Найденов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK