Полиция и служители на ЧЕЗ провериха къщата на бившия кмет на Благоевград

Снимка: Infomreja.bg

Те се явили по фалшив сигнал за кражба на електроенергия

Полиция и служители на ЧЕЗ провериха къщата на бившия кмет на Благоевград – Румен Томов. Причината – сигнал за незаконно включване към чужд електромер. Оказва се, че подаденият сигнал е фалшив и е злонамерена атака към екскмета.

Служители на двете институции бяха заснети пред дома на Томов вчера следобед, а по-късно през деня самият Томов написа в профила си във фейсбук:

През последните малко повече от две години аз и семейството ми неведнъж сме се сблъсквали с грозната и изкривена представа за действителността, която различни “журналисти” , доброжелатели и политически фигури (бивши и настоящи) се опитват да създадат. Срещу няколко такива журналисти, търсещи евтина популярност, бяха заведени и съдебни дела - някои от тях вече спечелени, за други - предстои. Същият резултат може да очаква и всеки, който реши да си служи със слухове и откровени манипулации в опит да получи някакви дивиденти на гърба на семейството ми и на мен. Източникът на днешния опит за манипулация ще бъде установен по законовия ред и по същия начин ще си понесе и последствията.

Личи желанието на някои да ме смъкнат до собственото си ниво, защото честността и почтеността са им трън в очите. Няма как да се случи, защото разликите между нас са наистина фундаментални и това е видно за всеки. Много ниско ниво, господа, с това няма как да промените общественото мнение, но явно просто толкова можете.

Бъдете здрави.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK

//