Полицай пострада при потушаване на побой в Берковица

Снимка: Infomreja.bg

Задържана е 32-годишна жена, хвърлила бетонено парче по униформения служител

Полицейски служител пострада при потушаване на побой в кв. „Раковица“ в гр. Берковица, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Монтана.

Към 22,40 ч. снощи от тел. 112 в РУ Берковица постъпил сигнал за нанесен побой на непълнолетен на ул. "Мир" в берковския кв. „Раковица“. Изпратените на място полицаи установили пострадалото момче, на 15 г., и баща му, на 34 г.

При изясняване на обстоятелствата по подаване на сигнала към бащата и сина се приближил 32-годишен местен жител, който ударил бащата. Между двете фамилии възникнала свада с разменяне на удари, към която се присъединили и други членове на фамилиите.

При опита на служителите на реда да предотвратят възникналия побой бетонено парче, хвърлено от 32-годишна жена, ударило в глезена на десния крак на единия служител, при което му причинило телесна повреда.

Пострадалият е прегледан във ФСМП в гр. Берковица.

При потушаването на конфликта в квартала са участвали служители на Районните управления в Берковица и Монтана и сектор „Специални тактически действия“ при ОДМВР Монтана.

С полицейска заповед в ареста на РУ Берковица за 24 часа са задържани 32-годишната жена и още трима жители на квартала, участници в побоя. По случая са образувани досъдебни производства по чл. 131, ал. 2 от НК и чл. 325, ал.2.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK