Полицаите, задържани за чадър над Дебелия, са приведени в следствения арест към 23 часа снощи

Снимка: Infomreja.bg

Полицаите, задържани за покровителство на сводническата дейност на Мартин Филипов, са приведени в следствения арест едва към 23 часа снощи.

Това са временният шеф на сектор "БОП" Петър Кънев и кварталният инспектор Стефан Филипов, който е бивш служител на спецзвеното за издирване и задържане към ОДМВР-Благоевград. 

Колегите на Кънев му спестиха унижението, като не му сложиха белезници. Неотлъчно до него бяха трима полицаи. Кварталният инспектор - 42-годишният Стефан Филипов, бе окован в белезници преди прегледа в МБАЛ-Благоевград.

За да ги предпазят от зяпачи, полицейската кола, довела ги за преглед, паркира плътно пред вратата на спешното отделение. След прегледа двамата полицаи са приведени в следствения арест, намиращ се на 4-ия етаж в сградата на полицейската дирекция. 

Марто Дебелия е прегледан и отведен в ареста към 20 часа, след приключване на повторния оглед в хотел „Рио” в негово присъствие. 

Процесуално-следствените действия като претърсване, изземане, разпити и други, проведени в присъствието на прокурори, продължиха близо 11 часа. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK