Полицаи обраха медалите в МВР турнира по стрелба

Момчил Петков и Василка Кюркчиева от ОД МВР - Благоевград, снимки: infomreja.bg

Полицаи обраха златните медали в традиционния турнир по стрелба за професионалния празник на МВР в Благоевград.

В надстрелването освен униформени се включиха съдии, прокурори и журналисти. Тази година в състезанието по стрелба с късо огнестрелно оръжие за първи път участваха и граждани в лицето на лидерите на протестите срещу правителството – Венцислав Кавазов и Димитър Лалев.

Според регламента стрелците – професионалисти и аматьори, пробваха точния си мерник по мишена от 25 метра, като всеки имаше право на 10 изстрела.

В отборното класиране и при жените, и при мъжете първите места грабнаха служители на ОД МВР – Благоевград. Вторите места бяха за отборите от Окръжната прокуратура, а на трето се класираха магистратите.  

При индивидуалната надпревара златния медал завоюва Иванка Гоцева от полицейската дирекция, а втора стана колежката й Василка Кюркчиева. На трето място се класира Зоя Кирилова от в. „Струма“.

Първите три места в индивидуалното за мъже отново бяха за ОД МВР, заеха ги Момчил Петков, Виктор Стоянов и Васил Иванов.

След награждаването на победителите в чест на празника на МВР пред мемориала в двора на полицията бяха поднесени венци и цветя. Церемонията уважиха областният управител Муса Палев, депутати, кметове, общински съветници, съдии, прокурори и полицаи.

По-късно в киносалона на дирекцията бяха наградени униформени за добри резултати при изпълнение на служебните им задължения.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

Журналистите, участвали в турнира
Силвия Домозетска от Радио Благоевград
Директорът на полицията комисар Георги Костов
Момчил Петков и Василка Кюркчиева от ОД МВР - Благоевград, снимки: infomreja.bg
Областният управител Муса Палев поднася цветя
Журналистите, участвали в турнира
Силвия Домозетска от Радио Благоевград
Директорът на полицията комисар Георги Костов
Областният управител Муса Палев поднася цветя

КОМЕНТАРИ

кой00:26 - 05.07.2013
Ей помак какво поднасяш бе? Кой ти каза да си повярваш?
полицай20:21 - 04.07.2013
Много добре се справиха журналистите.Браво!С няколко тренировки и ще стрелят по-добре и от нас :)Целувки!
Журналист16:53 - 04.07.2013
EEе ,тия младите репортерки изложиха гилдията, не идат ли другите от тежката артилерия ето какво се получава кьор-фишек-мерник, учете се деца! Мишената не е за всеки!
Ан15:31 - 04.07.2013
Те ти го и този мързел. Абе хората в бабяк те не искат бе. Той пак се натиска. Е по голяма наглост не бях виждал.Жалка майка България. Тези от ДС направо съсипаха хубвата ни страна. Или може би точно това искат - кадърните да си ходят, а тези памаците да слушат безропотно - така както са се предали още навремето. Затова явно не ги искат изобщо в Европа.

FACEBOOK