Полицаи конфискуваха пушки и цигари

снимка: infomreja.bg, архив

Полицаи конфискуваха оръжие и контрабандни цигари в Кюстендилско. Малокалибрена пушка без сериен номер и марка е иззета от жилище на ул. "Асен Златаров "№42 в Рила.

Претърсването е извършено след подаден сигнал в полицейското управление, че 26-годишен мъж от село Стоб разполага с незаконно огнестрелно оръжие. По-късно собственикът е показал издадено разрешително за притежание на късо огнестрелно оръжие. При проверка на лек автомобил "Фолксваген Голф" в района на село Стоб, е открита пушка с неустановена марка, номер и калибър. Предадена е доброволно. В цевта е имало и гилза, уточниха от полицията.

Междувременно униформените в Бобов дол конфискуваха 200 къса цигари в 20 кутии без акцизен бандерол, както и 4 кутии по 19 къса цигари от марката  LD Blue с македонски акцизен бандерол от  магазин за хранителни стоки на ул. "Васил Коларов" №6. На собственика е съставен акт за административно нарушение.

До изземането на контрабандните папироси се стига след специализирана полицейска операция, в която са се включили и служители на Областна дирекция по безопасност на храните.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK

//