Подробности за мелето в Кюстендил! 26-годишен е с тежка кръвозагуба

Снимка: Infomreja.bg

В ареста са двама – 41-годишният нападател и 27-годишен, който се е опитал да разтърве мъжете

Снощи 41-годишен мъж е нанесъл удари с нож в областта на тялото и главата на негов познат в центъра на Кюстендил, съобщиха от пресцентъра на полицията. Сигналът за инцидента е постъпил в полицията в 19.30 ч.

Последвали незабавни действия на автопатрулен екип, на пострадалия /26 г./ е оказана медицинска помощ в кюстендилската болница, а по-късно е транспортиран в столично здравно заведение, пострадалият е със силна кръвозагуба.

Полицейският екип е установил, че в сбиването се е намесил и друг мъж – 27-годишен, който се е опитал да ги разтърве, изтръгнал е ножа от нападателя, а после е напуснал местопроизшествието. С полицейска заповед са задържани 41-годишният и 27-годишният в ареста на РУ - Кюстендил. Образувано е досъдебно производство по случая, уведомена е прокуратурата, съобщават още от полицията. 

ИНФОМРЕЖА потърси за коментар и Спешен център - Кюстендил. „Единият мъж /26 г./ е сериозно пострадал. Заради раните се наложи да бъде транспортиран в София, настанен е във ВМА, поради липсата на свободни места в Пирогов. Имаше наранявания в областта на шията, хранопровода и други части от тялото.

Поради сложността на нараняванията се наложи той да бъде транспортиран в столично здравно заведение. Другият мъж /41 г./ е настанен в Хирургия, където са му направени няколко шева. Той не е в тежко състояние, без опасност за живота е“, обясни зам.-директорът на Спешен център – Кюстендил, д-р Стефан Чепенков.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK