ПМГ „Яне Сандански“ – Гоце Делчев, отново с награди „Златен гълъб“

„15 години заедно в предизвикателствата“ – под този надслов вчера Общественият съвет по образование в община Гоце Делчев връчи годишните награди „Златен гълъб“ за принос в образованието. Церемонията се проведе под патронажа на Владимир Москов – кмет на община Гоце Делчев.

Номинация „Училище на годината“ получи ПМГ „Яне Сандански“, като специалният плакет и статуетката бяха връчени на директора на училището – Елка Божикова.

Награда за учител на годината получи Карамфилка Патинова – старши учител по физика и астрономия, научен ръководител на ученика от 9. клас Иван Попов, спечелил сребърен медал на Международната олимпиада по астрономия в Шри Ланка.

За голямото си постижение  Иван Попов бе обявен за ученик на годината.

Колекцията от награди за ПМГ „Яне Сандански“ се обогати и с награда за цялостен принос и забележителни постижения в сферата на образованието.С нея беше удостоена Ирина Горанова - главен учител.

 

Снимки: ПМГ "Яне Сандански"

КОМЕНТАРИ

Мира 307:26 - 13.07.2019
Гимназията и селското са си много добри училища. Изметени учители отпадъци от техните училища въртят интриги във всички форуми. Всички знаят за кой отпадък става дума. Никой никъде я неще на работа, че е пълно нищо!!!
Мира 221:55 - 12.07.2019
Готините учителки от Селското достойно напуснаха обора и сега се доказват на учителското поприще спокойно и със самочувствие в други училища, а сегашните са смачкани бабки, наместили се по поръчка .Не важно да си готина, а важно е дали си кадърна . Визията и красотата не е качество за да обучаваш!
Мира19:09 - 12.07.2019
Съжалиха Божикова за пореден път дето само в неините очи гимназията и е елитна. Елитна ама на куково лято, там е страшен хаус и измама. Отличници приема пък резултати 0. НПГ са номер 1. Селското са най-готините учителки.
До реалист17:56 - 12.07.2019
Иска Ви се скапани даскали от Селското.Но......? Цялото стадо послушни овчици се бяхте изтипосали, изакали и ужасно смърдеше от Вашата "ИНОВАЦИЯ". Поне Ви съжалиха!

FACEBOOK