Питат жителите на Разлог как да се отбележи 100-годишнината от освобождението на града

снимка: Община Разлог, архив

Общинска администрация - Разлог събира идеи и предложения за мероприятия по повод 100 години от освобождението на Разлог от турско робство. Разлог ще отбележи годишнината на 24 октомври тази година. Предстои създаването на  Инициативен комитет, които ще бъде натоварен с отговорността по организирането на мероприятията.

„Идеята да се допитаме до хората, да чуем техните идеи и по този начин да се обогати програмата на честванията по повод 1 век свободен Разлог. Целта е да се изготви празнична програма от мероприятия в училищата, детските градини, клубовете на пенсионерите, спортните клубове, читалищата и неправителствените организации и други. Очакваме предложения и идеи за празници, книги, изложби, срещи, състезания, конкурси, концерти и други събития.”, коментира кметът на Община Разлог Красимир Герчев.

Всеки жител на Община Разлог може да стане съпричастен към голямото събитие – 100 години от освобождението на община Разлог като изпрати своите предложения на електронната поща на Община Разлог [email protected] или ги подаде във фронт офиса на общината.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK