Пирин загуби първата си контрола в Турция

Снимки: ОФК "Пирин"

ОФК "Пирин" претърпя загуба в първата си контрола в Турция. Срещата завърши при резултат 1:2 за Ворскла. 

Орлетата откриха резултата в 8-та минута с гол на Кристиян Кощрна. След пробив на Ст. Костов, Старокин подаде на Кощрна и с точен удар от 7-8 метра отдясно на вратата вкара по земята за 1:0.

Равностойни 25 минути от първата част, а в 23 минута много силен удар на Башлиев от 25 метра мина над гредата.

В 40- минута украинците получиха правото да изпълнят пряк свободен удар. Центриране на Мякушко, топката бе отклонена с глава и буквално от голлинията Загорулко вкара за 1:1.

Четири минути по- късно украинците стигнаха до пълен обрат. Лошо отбита топка и с удар от границата на наказателното поле Хльобас вкара в долния десен ъгъл.

На почивката старши треньорът Милен Радуканов смени Суда, Башлиев и Ст. Костов, а на тяхно място влязоха Златинов, Благов и Грозданов. Още две смени в Пирин бяха извършени. Лушаш смени Тасев, а Ничев замени Сандев.

Чудесно изпълнение на Златинов от фаул, но вратарят спаси. Последните 10 натискът на Пирин бе осезаем, но сериозните положения за гол бяха малко. 

При една от редките контраатаки украинците бяха близо до гол, но Ханс изчисти от голлинията. В 86-та минута съдията подмина нарушение срещу Манол Чапов в наказателното поле на Ворскла. В игра влезе и юношата Христо Младенов.

След последния съдийски сигнал мачът завърши при резултат Пирин - Ворскла 1:2.

Пирин: Кр. Костов, Башлиев, Попев, Ст. Николов, Сандев, Старокин, Т. Костадинов, Кощрна, Тасев, Аймен Суда, Ст. Костов.

Ворскла
Шуст,Остапенко,Чеснаков,Сапай,Ребеньок,Ткачук,Мякушко,Загорулко,Шарбар,Кравченко, Хльобас

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK