Пирин загуби отново с 0:1

Снимки: ОФК "Пирин"

Поредна загуба в шампионат с един гол разлика инкасира ОФК Пирин вчера, след като Берое Стара Загора излъга орлетата в Благоевград. Голът за победата на гостите падна в 23-та минута, когато Петков бе изпуснат на втора греда и от близо разстреля Костов.

Първата част започна с лек натиск на Пирин, но той се изявяваше предимно в териториално превъзходство. Първи до удар във вратата стигнаха беройци, а Костов спаси шута на Божилов. В 11-та минута Башлиев центрира отлично, а Маркиньор прати топката с глава над гредата. Няколко минути по-късно Башлиев стреля опасно по диагонала, но в аут.

В 23-та минута на мача Милисавлевич центрира отлично от дясно, а Петков бе оставен непокрит на задна греда и безпроблемно реализира единственото попадение в мача. В 27-та минута Маркиньос отправи хубав удар от фаул, но Макенджиев изби в корнер.

Треньорският щаб на орлетата направи две офанзивни смени на полувремето, като в игра се появиха Наков и Хаджииванов. Импулсът в играта на зелените стигна за едно опасно влизане на Башлиев в от дясно, като центрирането му по земята не намери адресат, въпреки че двама нападатели бяха близо да засекат.

В 73-та минута гредата бе другар на Костов, след като Иса стреля от близо в горния дирек. Последната истинска в възможност за Пирин дойде в 80-та минута, когато Маркиньос нахлу по десни фланг и шутира по диагонала, но топката мина покрай далечната греда.

Така благоевградчани остават една с 4 спечелени точки от началото на сезона, а в петък предстои гостуване на Ботев в Пловдив.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK