"Пирин" ще бъде пределно мобилизиран за "Ботев"

Снимка: ФК "Пирин"

Алтипармаковски се раздели с отбора

ФК "Пирин" тръгва за Стара Загора утре и ще бъде пределно мобилизиран за победа срещу "Ботев" Гълъбово. Орлетата ще играят в събота на стадион „Трейс Арена“, като двубоят е с начален час 12:30.

„Подхождаме към всеки съперник с нужния респект, без значение дали имат проблеми и какви са те. Радваме се, че отборът на Ботев продължава с участието си, защото знаехме, че има вероятност, това да не се случи. Не пожелавам на никой футболен клуб да има финансови проблеми.“, заяви на днешната предмачова пресконференция мениджърът Уорън Фийни.

„Доволен съм от момчетата и старанието им, от отношението към тренировките и от проведената подготовка. Тримата юноши също се адаптираха добре и бяха приети от останалите. Ще разчитам на тях през сезона.“, обясни Уорън Фийни.

Днес клубът се раздели с един от чуждестранните си състезатели – Марян Алтипармаковски. Мениджърът съобщи на македонския нападател, че няма да разчита на него и двете страни стигнаха до споразумение за прекратяване на договора по взаимно съгласие.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK