"Пирин" подписа рекламен договор с Palms Bet

Снимка: ФК "Пирин"

Контрактът е в рамките на следващия състезателен сезон

Футболен клуб Пирин (Благоевград) подписа договор за реклама с компанията за спортни залагания Palms Bet. Контрактът е в рамките на следващия състезателен сезон. Сътрудничеството между двете страни бе обявено на специална пресконференция в Пресклуб „България“, в София.

На срещата с медиите присъстваха президентът на Пирин Ива Уорън, генералният мениджър спортни залози на Palms Bet Роман Димитров и маркетинговият директор на Пирин Таско Тасков.

„Изключително съм щастлива от началото на това партньорство с Palms Bet и се надявам, че нашето сътрудничество в бъдеще ще се развива все по-добре и по-добре. Надявам се, че с нашите нови партньори ще си бъдем взаимно полезни. Благодаря за тази възможност“, каза президентът на Пирин Ива Уорън.

„Партньорството с Пирин е част от нашата дългосрочна стратегия за подпомагане на българския спорт. Подготвили сме някои интересни инициативи с феновете на Пирин и така нашето партньорство ще стане по-специално”, каза Роман Димитров.

“Имахме нужда от такъв доверен партньор. В днешно време е много трудно да намериш подкрепа. Знаете ситуацията с пандемията. Благодаря на хората от Palms Bet, че реагираха толкова бързо. В Пирин държим много на нашия имидж и за това се радваме, че имаме за партньор бранд като Palms Bet“, каза маркетинговият директор на Пирин Таско Тасков.

По-късно на журналистически въпроси отговориха техническият директор Греъм Уорън и спортният директор Венко Попов. „ Да, ние сме амбициозни, искаме да развиваме не само първия отбор, но и целия клуб. Академията, женският тим, вторият ни отбор. Всичко това включва проектът Пирин. Но ще вървим с постоянство и търпение напред“, заяви техническият директор на Пирин Греъм Уорън.

„Разбира се, ще ни е нужно време, за да навлезем в желания ритъм. Всички сме наясно, че отбор не се прави от веднъж. Към този момент отборът ни изглежда комплектован, както му се искаше на мениджърът Уорън Фийни“, каза спортният директор на Пирин Венко Попов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK