Пирин Лейдис с победа в Пловдив

Снимка: ФК "Пирин"

Тимът спечели гостуването си на Енко в Пловдив с 4:2

Тимът на Пирин Лейдис спечели гостуването си на Енко в Пловдив с 4:2. Двубоят на базата в квартал „Коматево“ бе част от предпоследния кръг на есенния дял на женското футболно първенство. Това е седми пълен успех за тима от началото на сезона и трети в последните четири кръга.

Пирин излезе в схема 4-3-3 и пое инициативата още в началото. В 6-ата минута Силвия Джалева центрира перфектно в наказателното поле и Емили Дамянова се разписа с глава. Три минути по-късно Антонина Шопска уцели гредата, а Емили Дамянова вкара втория си гол в мача със силен шут при добавката.

В 28-мата минута Лилия Бирова центрира отляво и Ивана Тодорова направи резултата 3:0 в полза на нашия отбор. Шест минути по-късно Енко върна един гол чрез Ралица Витекова. Така приключи и първото полувреме.

През втората част Пирин продължи да доминира, но се разписа чак в 80-ата минута. Тогава точна бе Антонина Шопска за 4:1. Пет минути по-късно Витекова оформи крайния резултат с втория си гол в мача.

Пирин Лейдис е на пета позиция в класирането, а в последния кръг от есенния дял ще се изправи срещу отбора на Пълдин. Двубоят е в Благоевград.

СЪСТАВИ

Енко: Тихова, В.Аржинова, Витекова, Иванова, Н.Аржинова, Кирова, Н.Атанасова, Милева, Такучева, А.Атанасова, Митова.

Пирин Лейдис: Караколева, Иванова, Самарджийска, Минчева, Джалева, Качулска, Шопска, Бирова (75-Христова), Ръсина, Тодорова (77-Андрейчева), Дамянова (84-Данаилова). Резерви: Кюри, Юзекчиева, Крълева, Стойкова, Янева.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK