Пирин излиза утре за трета поредна победа

Снимка: ОФК "Пирин"

В 19-те точки в края на есенния полусезон се е прицелил отборът на ОФК Пирин, стана ясно на днешната пресконференция на старши треньора на орлетата Наджи Шенсой преди последния двубой със Славия утре от 17:30 часа на ст. "Христо Ботев".

„Искаме да вземем и тези три точки и да завършим сезона успешно. Сами може да сметнете, в последните 6 мача взимаме средно по 2 точки на мач, а това приляга на силните отбори. Достигнахме до една добра спортна форма и дано я продължим“, обясни старши треньорът на пиринци. Той апелира отново към привържениците на орлетата да подкрепят отбора и да са 12-и играч в петък.

„Имаме нужда и от пълните трибуни, нека изпратим този полусезон с успех и заедно на стадиона, нищо че е студено“, призова Шенсой.

Пиринци нямат сериозни проблеми с контузии, освен двамата отпаднали след операции Бергонси и Виячки. Тасев отпада от групата заради натрупани картони и лишаване от право да участва в един мач.
За първи път Пирин е посочен и като фаворит от букмейкърите, като световната къща за залози Sportingbet e оценила шансовете на орлетата за победа на 2.10, докато тези за Славия са 3.20. Равенството се котира на 3.20.

На мача в петък ще бъде разиграна и томбола за привържениците на Пирин, като един щастливец ще си тръгне с екип на орлетата. За целта е желателно феновете да пазят билетчетата за мача. Печелившият сериен номер ще бъде съобщен на полувремето.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK