Пирин играе в Несебър за купата. Матушев уверен в първа победа

Неделчо Матушев, снимка: Infomreja.bg, архив

Уверени в постигането на първа победа са футболистите и спортно-техническият щаб на Пирин, стана ясно днес от редовната пресконференция на старши треньора Неделчо Матушев. Орлетата излизат за първи три точки в неделя срещу Монтана от 20:00 часа.

"Имахме доста време в изминалата пауза на шампионата за да работим върху това което ни липсваше в първите мачове – отбелязването на гола. Дано трудът ни даде продукт в този мач. Влагаме се, създаваме положения, но солта на футбола липсва. Мисля, че с малко повече шанс този път ще се случи”, заяви старши треньорът.

Той сподели още, че познава силните страни на съперника и не се притеснява от това, че в щаба им има двама треньори от Благоевград. Проблемите в Пирин идват от още недоизлекуваната контузия на Дяков и Башлиев, както и дългото отсъствие на Бергонси. Янко

Сандански бе днес картотекиран и ще може да се разчита на него в предстоящата среща.

Междувременно днес бе теглен жребият за 1/16-финалите от турнира за купата на България. Пирин ще гостува на Несебър край морете в една доста тежка седмица, когато първо на 20-и зелените гостуват на Локомотив Пловдив, в средата на седмицата играят с Несебър, а в уикенда след това са гости на Черно Море Варна.

При това положение е много вероятно орлетата да направят по-продължителен лагер извън Благоевград.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK