Пирин Гоце Делчев с нов помощник-треньор

Виктор Шишков

Известният нападател на ФК Пирин Гоце Делчев, Виктор Шишков, който е любимец на феновете на неврокопския тим, от този сезон е новият помощник-треньор на отбора.

Това се случва, след като Румил Жотев застана начело на гоцеделчевския Пирин. Освен досегашния Николай Стойков, помощник на Жотев ще бъде и Виктор Шишков. Уникалният нападател ще продължи да играе за гоцеделчевци, но вече ще бъде и играещ помощник-треньор.

"Общината и клубът винаги са подавали ръка и са давали шансове на младите таланти от региона, затова решихме да дадем шанс и на Виктор Шишков. Желанието ни е той да се учи и да изкара лиценз за треньор, затова всички заставаме зад него. Отборът е съставен предимно от млади футболисти от региона, така че започваме да подготвяме и местни треньори", е мнението на председателя на УС на ФК Пирин, Иван Близнаков.

Тази седмица на футболистите на Пирин Гоце Делчев предстои да изиграят два мача за два дни, утре, 22.09.2017 г., от 11:30 часа в мач за Купата на Аматьорската Футболна Лига гоцеделчевци посрещат на свой терен Вихрен (Сандански), а в събота от 17:00 часа ще домакинстват на Ботев (Ихтиман) в среща от 7. кръг на Югозападната Трета Лига.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK