Пирин ГД с нова победа

снимка: infomreja.bg, архив

Лидерът във временното класиране на Западна Б група Пирин Гоце Делчев записа 8 победа от началото на първенството. Момчетата на наставника Яков Папарков надиграха гостите от Чавдар Бяла Слатина с 2:0 и вече имат актив от 27 точки. В 38 минута Петър Лазаров центрира отдясно и Георги Самокишев с глава наказа вратаря на гостите за 1:0. Малко по-късно Георги Каранейчев напредна отляво, подаде на Лазаров, който от 15 метра нацели напречната греда над вратаря Мартин Симеонов.

Голът на успокоението реализира резервата Виктор Шишков, който след пас на Самокишев вкара за 2:0, девет минути преди края на мач. Въпреки студеното време близо 1000 зрители видяха поредния успех на неврокопчани, които здраво са окупирали първото място в групата. Мнозина от най-верните привърженици на тима вече мислят за промоция на Пирин в А група, което на фона на показаното от отбора вече изглежда реалност.

До края на първенството, обаче остават доста кръгове, а Пирин Гоце Делчев изпитва и сериозни финансови затруднения. На какво ниво е тима ще се разбере на 23 ноември, когато Пирин приема Черноморец Бургас в турнира за купата на България.  

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK