"Пирин" без Сандев и Младенов за мача с Берое

Снимка: ОФК "Пирин"

ОФК Пирин ще излезе без двама основни състезатели за срещата с Берое в неделя. От състава отпадат Сандев и Младенов, съответно за натрупани картони и контузия. Старши треньорът Наджи Шенсой бе категоричен на днешната си пресконференция, че и без тях пиринци трябва да успеят да вземат първи три точки срещу старозагорци. 

„Вижда се, че се движим във възходяща линия. Коригирахме грубите грешки, сведохме ги до минимум и резултатите не закъсняха. Берое е отбор, който се бори за евротурнирите и за това заслужават оптимален респект, но не и повече. Ще излезем напълно мобилизирани“, категоричен бе специалистът. 

Шенсой призова и феновете да помогнат много в този мач, като припомни, че до края на сезона остават едва три домакинства и отборът трябва да изведе максимума от тези срещи. В игра за Пирин се завръщат от наказание капитанът Попев и Костадинов. 

Междувременно, водещата световна букмейкърска къща Sportingbet посочи зелените за аутсайдер в двубоя, давайки коефицент 3 за победа на Пирин, а за старозагорци 2. Равенството е оценено на 3.30. Мачът е в неделя от 20:00. Билетите са с цена 5 лв. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK