Пияно момче потроши три коли на паркинг в Перник

Снимка: Infomreja.bg

34-годишен е задържан за притежаване на наркотични вещества

Тази нощ, около 04, 40 ч., в пернишкия кв. „Изток“ е проверен 34-годишен мъж. В кутия от цигари която държал е открита една цигара саморъчно сгъната, съдържаща суха зелена листна маса. Наложена му е полицейска мярка за срок до 24 ч. Разследването продължава по чл. 354 „а“, ал. 3 от Наказателна кодекс.

На 9-и октомври около 22, 00 ч. е получен сигнал за пътнотранспортно произшествие, на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ в областния град. Установено е, че лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 18-годишен перничанин е ударил три паркирани коли. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 2, 42 промила в издишания въздух. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 ч. с полицейска мярка. Няма пострадали хора, нанесени са материални щети на автомобилите.

Перничанка, нарушила задължителната карантина е установена от служители на полицията. 38-годишната жена е посетила сградата на полицията, където при проверка е установено, че е поставена под задължителна карантина във връзка с разпространението на КОВИД – 19. Разследването продължава по чл. 355, ал. 2 от Наказателния кодекс.

56-годишна жена е управлявала нерегистриран мотопед. Жителката от радомирското с. Дрен е поверена на 9-и октомври, в селото. Установено е, че шофирания от нея мотопед не е регистриран по надлежния ред в Р. България.

Работата по документиране на случаите продължава.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK